Mikrofon JBL Quantum Stream

Original price was: 11,900 L.Current price is: 9,500 L.

Availability: In stock SKU: JBLQSTREAMBLK Categories: , Tags: , ,
View cart

Description

Tingulli është mbijetesë

Bëjeni lojën, transmetimin dhe konferencat tuaja të mahnitshme. Shpejtësia e lartë dhe kondensuesi i dyfishtë 14 mm i JBL Quantum Stream sigurojnë që zëri juaj të vijë gjithmonë me zë të lartë dhe të qartë me zhurmë zero në sfond. Keni nevojë për një pushim të shpejtë? Heshtja dhe heqja e zërit me prekjen e një butoni dhe një tregues të ziles RGB do të ndryshojë ngjyrën, kështu që gjithmonë do të dini se kur mund të dëgjoni. Kudo që të jeni,JBL Quantum Stream ka tre opsione të cilësimeve dhe një mbështetëse e kthyeshme e bëjnë të lehtë montimin e mikrofonit tuaj sido që dëshironi për një komunikim të thjeshtë dhe pa probleme plug-and-play.

Sound Gallery -pike e autorizuar e JBL .

  • Mikrofon Gaming
  • Streaming
  • Drite RGB
  • Buton On-Off Mute
  • JBL Quantum Engine
  • Certified for Discord