Kufje gaming JBL Quantum 400 Black

Original price was: 12,900 L.Current price is: 9,900 L.

Availability: In stock SKU: JBLQUANTUM400BLK Categories: , Tags: ,

Description

Tingulli është mbijetesë

Fitoni një avantazh audio. Kufjet JBL Quantum 400 ju mbajnë një hap përpara me tingullin rrethues që ju përfshin në lojë dhe ju lejon të parashikoni çdo lëvizje. E krijuar për saktësi dhe zhytje, JBL QuantumSOUND ju ndihmon të nivelizoni performancën tuaj për një avantazh të vërtetë në luftime. JBL Quantum 400 përmban gjithashtu një mikrofon të përqendrimit zanor për ndërveprime të qarta me shumë lojtarë, një çelës balancimi në lojëra, është i certifikuar për DISCORD dhe i pajtueshëm me TeamSpeak .

 

Sound Gallery -pike e autorizuar e JBL .

  • Kufje Gaming me USB
  • Mikrofon Flip-Up
  • Material Komfort
  • JBL Quantum Sound
  • JBL Quantum Engine app
  • Certified for Discord & Teamspeak