JBL RallyBar

119,900 L

Availability: In stock SKU: RALLYBAR Categories: ,

Description

JBL RALLYBAR  me Bluetooth® rezistent ndaj ujit i vlerësuar me IP66 me përforcues 150 Wrms, përvojë të jashtëzakonshme zëri dhe drita unike dinamike LED për UTV-të, karrocat e golfit, varkat dhe automjetet e tjera të ndërtuara për rekreacion. Çdo RALLYBAR XL mund të përdoret vetë ose të lidhet me shumë produkte të familjes RALLYBAR XL ose RALLYBAR XL (RALLYBAR, RALLYBAR S dhe RALLYBAR XL) duke përdorur modalitetin e tij të integruar të transmetimit. Mbështetet Bluetooth®, disku USB dhe luajtës audio me hyrje Aux. Ofrohet Audio me rezolucion HI për burimin e hyrjes AUX-IN.

  • Output Power :   150WRMS, 300W PEAK
  • Bluetooth :   5.3
  • Aux In
  • Aux Out
  • USB Format
  • Soundbar Dimensions : (W x H x D)  (611 x 229 x 193mm)