Klipsch RP-600C Centre Ebony

65,500 L

Klipsch RP-600C Centre

Availability: In stock SKU: 1065816 Categories: ,

Description

RP-600C është një zgjedhje e shkëlqyer për dhoma me përmasa të mesme ose të mëdha ku dëshironi të tërhiqeni drejtpërdrejt në aksionin që shpaloset para jush. Po ndërtoni një sistem tingulli rrethues Klipsch Reference Premiere? Më pas konsideroni RP-600C si kanalin tuaj qendror shumë të rëndësishëm. Ai përmban dy vuferë bakri të rrotulluar 6-1/2″ për bas të mprehtë dhe rangun e mesëm dinamik, dhe cicëronin 1″ të Klipsch-it me bori për dialog jashtëzakonisht të saktë dhe efekte zanore në qendër.

Klikoni ketu per me shume opsione boksesh qendrore.

Additional information

Brand

Lloji- Boks Qendror
Fuqia (Cont, Peak)- 125W / 500W
Impedance- 8 Ohms
Dimensionet (H x W x D)- 20.2 cm x 55.7 cm x 30.4 cm