Klipsch T5 II True Wireless Sport Black

Original price was: 27,500 L.Current price is: 19,900 L.

View cart

Description

Kasa më e mirë , e fortë, e papërshkueshme nga pluhuri dhe uji (vlerësuar IP67) qëndron e pastër dhe e thatë — pavarësisht se çfarë.Një sistem për heqjen e lagështirës brenda kasës siguron që kufjet tuaja të qëndrojnë të thata.Dëgjojeni surround tuaj me shtypjen e një butoni për transmetimin e zhurmës nga jashtë.Me një bateri 8-orëshe plus 24 të tjera në kutinë e karikimit me valë, këto kufje dhe kufje të papërshkueshme nga pluhuri dhe uji janë gati për çdo gjë që ju hedh dita.Performance e jashtezakonshme me Klipsch T5.

 

  • 8 Ore Bateri
  • Transparency mode
  • Performance e jashtezakonshme
  • Kufje komforte
  • Klipsch Connect APP