Kufje JBL Tune 310C Blu

1,990 L

Availability: In stock SKU: JBLT310CBLU Categories: , , ,

Description

Prezantimi i kufjeve JBL Tune 310C USB-C në vesh. Ato janë të lehta, të rehatshme dhe kompakte. Një palë drejtues dinamike 9 mm lëshojnë tingull JBL Pure Bass, ndërsa mbështetja e audios me rezolucion të lartë garanton cilësi perfekte të zërit. Lidhja USB-C i bën ato të pajtueshme me një shumëllojshmëri të gjerë pajisjesh si kompjuterët dhe pajisjet e lojërave. Përveç kësaj, tre butonat, të montuar në një kabllo të krijuar posaçërisht për të shmangur nyjet, ju lejojnë të kontrolloni muzikën dhe volumin, paracaktimet e EQ, si dhe t’u përgjigjeni thirrjeve në lëvizje me mikrofonin e integruar. E gjithë kjo e bën JBL Tune 310C USB-C shoqëruesin tuaj të përditshëm, në punë, në shtëpi ose në rrugë.

  • JBL Pure Bass sound, Certifikuar HI-RES
  • Compatible with USB-C devices
  • 3 Butona & 1 Mikrofon
  • EQ presets
  • Flat cable to avoid knots