Kufje me bluetooth JBL Live 670NC Black

13,900 L

Availability: In stock SKU: JBLLIVE670NCBLK Categories: , , , , ,

Description

Kufjet JBL Live 670NC japin tingull të fuqishëm JBL Signature në një stil të rehatshëm të shiritit të kokës në vesh. Kur jeni thellë në rrjedhën tuaj, Anulimi i Vërtetë Përshtatës i Zhurmës me teknologjinë Smart Ambient ju mban të lirë nga shpërqendrimet. Më pas, kur dëshironi të mbani një vesh të hapur ndaj botës përreth jush, mund të qëndroni të vetëdijshëm ndërsa vazhdoni të dëgjoni listën tuaj të preferuar të luajtjes—ose madje të bëni një bisedë pa hequr kufjet. Do të shijoni 65 orë (50 orë me BT+ANC të ndezur) transmetim muzikor. Dhe nëse keni ende nevojë për më shumë, një karikim me shpejtësi prej 5 minutash ju jep edhe katër orë të tjera. Mund të lidhet me dy pajisje Bluetooth® njëkohësisht, kështu që nuk do t’ju duhet të humbisni kurrë një telefonatë, edhe nëse jeni duke parë një film në tabletin tuaj.

 

Per me shume informacion rreth kufjeve noise-cancelling, klikoni ne linkun pasardhes:

                     Kufje Noise-cancelling

  • Teknologji bluetooth 5.3
  • Teknologji Adaptive Noise Cancelling
  • Smart Ambient
  • Bateri deri ne 65 Ore
  • Spatial Sound
  • 2 Mic te integruar
  • Personi-Fi 2.0
  • Lidhje me APP JBL