Kufje Pioneer HDJ-X5BT-K

14,900 L

Pioneer HDJ-X5BT-K

Availability: Out of stock SKU: HDJ-X5BT-K Categories: , ,

Description

Kufjet Pioneer DJ HDJ-X5BT përfaqësojnë një gjë të mrekullueshme që sapo janë përmirësuar. HDJ-X5BT tani janë të pajtueshëm me Bluetooth, duke ju lejuar të monitoroni me valë kudo që të jeni. Thjesht çiftoni HDJ-X5BT me telefonin inteligjent ose PC/Mac dhe filloni të monitoroni . Si një bonus shtesë, mund të flisni pa duar në telefonin tuaj .

Mikrofon i integruar
Bateria deri ne 20 Ore
Remote Control
Driveri- 40 mm
Frekuenca- 5hz to 30khz

You may also like…