Lenco SPB-260BK Speaker Hi-Fi

17,900 L

Availability: In stock SKU: 8711902043256 Categories: , Tags: ,
View cart

Description

Lenco SPB-260 është një grup boksesh aktiv Bluetooth që ka një dalje të fortë të energjisë. Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar përmes Bluetooth dhe shijoni cilësinë e mirë të amplifikatorit 60 Watt.  SPB-260 ka fronte të ndashme.

Bokset kanë opsionet e mëposhtme të lidhjes: 2x Aux, optik, koaksial dhe USB

A mund ta luaj muzikën nga USB-ja ime në SPB-260?

Po, është e mundur të luash muzikë nga një USB.

Ky grup i altoparlantëve mbështet vetëm formatin e skedarit MP3 për riprodhim.

A mund të vendosni ndonjë paracaktim në barazuesin?

Po, përveç vendosjes manuale të Equalizer, ka 4 paracaktime të vendosura në grupin e altoparlantëve bluetooth. Për të aktivizuar paracaktimin e EQ, shtypni një nga katër butonat “Music/Movie/News/3D” në telekomandë.

Sa metra e ruan lidhjen bluetooth?

Nëse pajisja e lidhur zhvendoset shumë larg (> 10 metra) nga grupi i altoparlantëve, lidhja do të shkëputet, por lidhja do të rikthehet pasi pajisja të kthehet në rreze

  • Stereo 2.0
  • Aktiv dhe pasiv
  • Input : Aux IN 3.5mm, Coaxial Spdif, Optical Audio, USB IN 1x
  • Versioni bluetooth : 4.2
  • Fuqia output : (W) 2 x 60 Watt