Monitor Audio Bronze 200 Floorstanding Speakers

105,500 L

Monitor Audio Bronze 200 Floorstand

Availability: In stock SKU: Sb6G200G Categories: ,
View cart

Description

Altoparlantët  me përmasa të bukura Bronze 200 për dysheme japin një tingull çuditërisht të madh. Të mbushura me teknologjinë kryesore të klasit të Monitor Audio, ato ofrojnë raportin e përsosur të performancës me madhësinë. Ato mbahen në mënyrë të përsosur në vend nga këmbët e forta të çelikut dhe kudo që të vendosni t’i poziciononi, stili i tyre elegant do të sigurojë që ata të marrin shikime admiruese.

Ne ofrojme nje shumellojshmeri Floorstanding Speakers.

Lloji- Bokse dyshemeje
Fuqia maksimale – 120 W
Impedance- 8 Ohms
Sensitivity- 88 Db
Dimensionet (W x H x D)- 166 x 886 x 265 mm