Monitor Audio Bronze C150 Centre Channel Speakers

35,490 L

Availability: In stock SKU: 5060565773011 Categories: ,

Description

Bronze C150 jonë është projektuar për të sjellë tingullin e filmit në shtëpinë tuaj. Ai jep një prezantim audio të kontrolluar por të fuqishëm për t’ju zhytur në veprim. Dhe, forma e matur e kabinetit siguron që ai të duket mirë kudo që ta vendosni. Perfekte per home cinema tuaj.

Lloji- Boks Qendror
Fuqia Maksimale- 120 W
Impedance- 8 Ohms
Dimensionet (H x W x D)- 166 x 451 x 225 mm