Monitor Audio Monitor 50 Black

29,500 L

Monitor 50 Bookshelf

Availability: In stock SKU: 5060565771598 Categories: ,
View cart

Description

Monitor 50 kompakt është projektuar për t’u vendosur kudo ato ofrojnë një performancë çuditërisht të fuqishme për altoparlantë të tillë të vegjël. Dimensionet kompakte, teknologjia e drejtuesit dhe porta e pasme i lejojnë altoparlantët të performojnë në vendet më të kufizuara. Monitor 50 sigurisht që tingëllon më i madh se sa duken.

Lloji- Bookshelf
Fuqia Stereo Amplifier-  15-70 W
Fuqia Maksimale-  70 W
Impedance- 8 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 206 x 206 x 237.8 mm