Monitor Audio Radius 45 Gloss Black (Pair)

37,200 L

Monitor Audio Radius 45

Availability: In stock SKU: 5060028973545 Categories: ,
View cart

Description

Radius 45 eshte nje boks rrethues I vogel me një performancë që sfidon madhësinë. Sekreti i tij është një cicërimë ari C-CAM me shkrepje nga pas, i cili përhap dhe zmadhon tingullin nëpër dhomë për të krijuar një efekt gjigant, përfshirës të tingullit rrethues. Monitor Audio Radius 45 janë kaq të vegjël, por në mënyrë të mrekullueshme zbulojnë qartësi mahnitëse të intervalit mesatar dhe ambient me frekuencë të lartë.

Lloji- Bookshelf
System Power –  50 W Rms
Fuqia Stereo Amplifier-  15-50 W
Impedance- 8 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 100 x 100 x 124 mm