Monitor Audio Silver 50 Walnut (Pair)

86,800 L

Monitor Audio Silver 50

Availability: In stock SKU: 5060028978939 Categories: ,

Description

Silver 50 mund të jetë kompakt, por jep një tingull të madh me shkallë dhe dinamikë mbresëlënëse. Përgatituni të mahniteni. Magnetët e fuqishëm në altoparlantin e shkathët me montim të qëndrueshëm drejtojnë mbështjellje të mëdha zanore 32 mm për të siguruar menaxhim mbresëlënës të energjisë dhe shtrembërim tepër të ulët. Kriteret e projektimit sigurojnë që Silver 50 do të përfitojë sa më shumë nga hapësirat më të vogla të jetesës duke u vendosur pranë një muri dhe megjithatë do të japë bass të pastër dhe të fortë.

Additional information

Brand

Lloji- Bookshelf
Fuqia – 100 W RMS
Sensitivity- 87 Db
Impedance- 8 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 270 x 165 x 240 mm