Mikrofon JBL Quantum Stream Audio

15,900 L

Availability: In stock SKU: JBLSTRMSTUDIOBLK Categories: ,

Description

Tingëlloni si profesionist me mikrofonin JBL Quantum Stream Studio. Pavarësisht nëse jeni duke luajtur, duke transmetuar, duke regjistruar vetëm, me një mikpritës ose me një dhomë plot me të ftuar, mund të kaloni shpejt midis katër modeleve të ndryshme të marrjes në mënyrë që të gjithë të dëgjohen. Asnjë pajisje shtesë nuk kërkohet për të ngritur nivelin e lojës tuaj. Gjithmonë do ta dini se sa zhurmë po shkojnë gjërat falë njehsorit RGB VU dhe kompresori i diapazonit dinamik siguron që zëri i të gjithëve të qëndrojë në të njëjtin nivel.

  • Triple condenser microphones for perfect streaming
  • Four selectable voice pickup patterns
  • Dynamic range compressor
  • Mute button with RGB lighting indicator
  • RGB VU measure
  • Easy voice control
  • Universal solution for mounting
  • Made of premium and sturdy materials
  • Compatible with JBL QuantumENGINE