Mikrofon JBL Quantum Stream Talk

5,990 L

Availability: In stock SKU: JBLSTRMTALKBLK Categories: ,
View cart

Description

Tingulli është mbijetesë

Pavarësisht nëse jeni transmetues që transmeton lojërat tuaja në Twitch ose një podkaster me një audiencë në rritje, JBL Quantum Stream Talk garanton se zëri juaj do të dëgjohet. Modeli i marrjes së tingullit super kardio i këtij dizajni elegant dhe funksional e bën atë të përsosur për një zë, duke siguruar që nuk do të dëgjohet zhurma e dhomës. Një mekanizëm i integruar thithës brenda bazës së fuqishme të mikrofonit ndihmon gjithashtu për të shmangur zhurmën në transmetimet ose regjistrimet tuaja. Kontrolloni transmetimin e audios në kufje nëpërmjet lidhjes 3,5 mm dhe butonit shumëfunksional, i cili gjithashtu rregullon volumin e mikrofonit dhe hesht lehtësisht dhe shpejt. Me softuerin JBL QuantumENGINE për PC, mund të rregulloni EQ-në, reduktimin e zhurmës dhe të bëni teste të thjeshta mikrofonin, të gjitha në ekranin tuaj.

  • Mikrofon me një kondensator për transmetim të përsosur
  • Modeli i marrjes me një zë
  • Butoni i heshtjes
  • Butoni për rregullim të lehtë të mikrofonit
  • Mekanizëm i integruar për thithjen e zërit
  • Prizë dhe luaj
  • Dizajn fleksibël
  • E përputhshme me JBL QuantumENGINE