Mikrofon JBL Quantum Stream Wireless

13,900 L

Availability: In stock SKU: JBLSTRMWLLGHTBLK Categories: ,

Description

Regjistroni, transmetoni dhe krijoni përmbajtje nga kudo. JBL Quantum Stream Wireless me dongle Lightning për pajisjet Apple është një mikrofon i gjithanshëm me një model me shumë drejtime për të marrë tinguj me cilësi të lartë nga kudo. Dizajni i tij i lehtë me kapëse e bën atë të përshtatshëm dhe komod, ndërkohë që siguron regjistrime të qarta, me anulimin e rregullueshëm të zhurmës mjedisore dhe mburojën opsionale të erës. Me shtimin e mikrofonit të rregullueshëm, regjistrimi bëhet i lehtë në çdo mjedis dhe falë butonit të heshtjes me tregues LED, nuk do të harroni kurrë të fikni mikrofonin. E gjithë kjo, plus pajtueshmërinë me aplikacionin JBL Headphones për të personalizuar plotësisht mënyrën se si dëshironi të dëgjoni. Merrni shfaqjen me vete falë JBL Quantum Stream Wireless

  • Plug and play
  • Clear recordings
  • Adjustable mic gain
  • 24 hours of recording, plus fast charging
  • Personalization with the JBL Headphones app
  • Wind shield for noise reduction
  • Reliable recordings
  • Charging at the same time as streaming