Yamaha NS-B700PW Bookshelf (Pair)

29,900 L

Yamaha NS-700PW Bookshelf

Availability: In stock SKU: ZF00340 Categories: ,

Description

Yamaha NS-700PW japin tingull kaq dinamik dhe të gjallë, sa duket drejtpërdrejt. Një nga arsyet kryesore për këtë është dizajni joparalel i kabineteve. Në projektimin e tyre, ekipi i altoparlantëve Yamaha synoi të maksimizonte qartësinë e zërit dhe imazhin, duke minimizuar valët e brendshme të qëndrimit. Ata patën sukses me një panel të sipërm të rrumbullakosur që ndihmon në reduktimin e valëve vertikale në këmbë dhe një formë trapezoidale që shërben për të zvogëluar ato horizontale. Rezultati është një tingull shumë i natyrshëm dhe i shtrirë, duke i bërë altoparlantët NS-700 të shkëlqyer si për muzikë me shumë kanale të çdo zhanri, ashtu edhe për përdorim në kinemanë shtëpiake

Lloji- Bookshelf
Woofer- 10 Cm
Fuqia Maksimale-  120 W
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)-  150 x 270 x 154 mm