Kufje Pioneer DJ HDJ-X10-K

31,900 L

DJ HDJ-X10-K

Availability: In stock SKU: HDJ-X10-K Categories: , ,
View cart

Description

Kufjet Profesionale të Pioneer HDJ-X10-K për DJ k janë një grup kufjesh DJ që nuk konsumohen më shumë, me një diapazon frekuence 5Hz-40kHz, një drejtues kupole 50mm, një kabllo me mbështjellje 1,2m dhe janë në ngjyrë të zezë. HDJ-X10 prodhon tinguj me rezolucion të lartë duke ju lejuar të dëgjoni frekuenca që kufjet e tjera  nuk mund të riprodhojnë. Mbështesat e veshit prej lëkure poliuretani dhe një jastëk me shirit koke janë rezistente ndaj përkeqësimit falë një shtrese nano, kështu që ju mund të fshini lehtësisht djersën dhe papastërtitë. I projektuar për të qenë fleksibël, një mekanizëm rrotullues ju lejon t’i mbani këto kufje me lehtësi për periudha të gjata.

Lloji- Closed,Dynamic
Fuqia maksimale- 3500 mW
Impendance- 32 Ohms
6.3mm Stereo Adaptor