Q Acoustics 3010i Bookshelf Carbon Black (Pair)

24,900 L

Q Acoustics 3010i Bookshelf

Availability: Out of stock SKU: QA3516 Categories: ,

Description

Q Acoustics 3010i mban të njëjtin profil të përparmë optimal akustik, por është bërë pak më i gjatë dhe 25% më i thellë se modelet e mëparshme. Projektuar për të dhënë tinguj të bukur në shtëpinë tuaj, nga një dizajn kompakt kabineti. Rritja e madhesise se kabinetit te bokseve e ben kete seri te japi nje sound me perfekt per ju. Shijoni cilesine e larte nga brandi britanik Q Acoustics

Lloji- Bookshelf
Fuqia Stereo Amplifier-  15-75 W
Av Receiver 2 Ch-  50-125 W
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 253 x 150 x 252 mm