Q Acoustics 3030i Bookshelf Carbon Black (Pair)

59,900 L

Availability: Out of stock SKU: QA3536 Categories: ,

Description

Q Acoustics 3030i është projektuar për të dhënë tinguj bass, goditës të fortë, por të përgatitur bukur nga një kabinet kompakt dhe i matur.

Fuqia e amplifikuar 25-75 W
Impedance 6 Ohms
Sensitivity 88Db