Q Acoustics 3030i Bookshelf English Walnut (Pair)

56,900 L

Q Acoustics 3030i Bookshelf

Availability: In stock SKU: QA3532 Categories: ,

Description

Q Acoustics 3030i është projektuar për të dhënë tinguj bass, goditës të fortë, por të përgatitur bukur nga një kabinet kompakt dhe i matur. Me një drejtues 165 mm (6,5 inç) të mesit/basit të zhvilluar nga mbështetësi i fuqishëm i 3050i, së bashku me një motor të optimizuar, 3030i ka shtrirje basi dhe kontroll më të lartë se ai i çdo rivali nominal.

Lloji- Bookshelf
Fuqia e amplifikuar-  25-75 W
Sensitivity-  88Db
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 320 x 200 x 313 mm