Bokse Q Acoustics 3050i Graphite Grey (Pair)

110,500 L

Q Acoustics 3050i Floorstand

Availability: In stock SKU: QA3550 Categories: ,
View cart

Description

Tweeter-ët Q 3050i janë shkëputur nga bllokuesi nëpërmjet një sistemi të përputhshëm të pezullimit. Dridhjet nga woofer, të cilat mund të dëmtojnë performancën e tweeter-it janë të izoluara duke lejuar që tweeter të performojë me ndërhyrje të reduktuara në mënyrë dramatike. Q 3050i përmban një estetikë krejtësisht të re të mbylljes .Të gjitha janë të përfunduara me një kornizë tërheqëse kromi rreth çdo drejtuesi dhe kanë grila magnetike të altoparlantëve.

Lloji- Bokse dyshemeje
Tweeter-  22mm
Fuqia – 50-165 W
Impedance- 6 Ohms
Sensitivity- 91 Db
Dimensionet (W x H x D)- 320 x 1020 x 310 mm