Q Acoustics 7000LRI (Pair)

44,900 L

Q Acoustics 7000LRI

Availability: In stock SKU: QA7825 Categories: ,

Description

Mos u mashtroni nga pamja e këtij modeli, kabineti i vogël elegant, tërësisht alumini. Para së gjithash, 7000i L+R janë altoparlantë të vërtetë hi-fi me ‘gamë të plotë’, të aftë për të ofruar një performancë të shkëlqyer zëri në një gamë të gjerë aplikimesh. Vendosur në një raft ose mobilje; i montuar në mur duke përdorur mbajtësin e tij të integruar të dizajnuar bukur, ose qëndrimin e lirë në bazamentin e hollë, opsional të dedikuar për dysheme, saktësia e shtrembërimit të tij dinamik, ultra të ulët dhe tingulli i gjerë tredimensional do tju mahnis.

Additional information

Brand

Lloji- Bokse Surround
Fuqia –  15-100 W
Materiali – Aluminium
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 240 x 100 x 160(mm)