Fenton RC30 Vinyl Record Case Dark Wood

Original price was: 7,500 L.Current price is: 6,500 L.

Availability: In stock SKU: 102-016 Categories: , , ,

Description

Valixhet e vinilave të serisë RC30 do t’i mbajnë të sigurt  mbi 30 nga vinilat tuaj të preferuar. Pjesa e brendshme e valixhes është e veshur me rreshtim të butë  për të shmangur gërvishtjen dhe shtypjen e koleksionit tuaj gjatë transportit. I përshtatshëm për ruajtjen e rekordeve 7, 10 ose 12 inç. Për më tepër, kjo valixhe ruajtëse vjen në një larmi opsionesh ngjyrash të ndryshme për ju që të përputhen më mirë me dekorin e shtëpisë suaj.

  • Mbajtëse e veshur me dru
  • E lehtë për tu transportuar
  • Mban deri në 35 vinila (varet nga trashësia e tyre)
  • Dorezë e fortë mbajtëse
  • Mbrojtëse cepash metalike