Fenton RC35 Vinyl Record Case Luxe Black

Original price was: 7,900 L.Current price is: 6,900 L.

Availability: In stock SKU: 102-018 Categories: , , ,

Description

Valixhet e vinilave  Luxe të serisë RC35 do t’i mbajnë të sigurt dhe të sigurt mbi 30 nga disqet tuaja të preferuara. Kutia është e pajisur me detaje luksoze prej bronzi, të tilla si bllokimi, doreza mbajtëse dhe mentesha dhe pjesa e brendshme është e veshur me rreshtim të butë fanelle për të shmangur gërvishtjet dhe shtypjen e koleksionit tuaj gjatë transportit. I përshtatshëm për ruajtjen e rekordeve 7, 10 ose 12 inç.

  • Detaje luksoze
  • E lehtë për t’u transportuar
  • Mban deri në 35 vinila (varet nga trashësia e tyre)
  • Dorezë e fortë mbajtëse
  • Mbrojtëse cepash metalike kur hapet