Radio Audizio Rimini Wood

8,900 L

Availability: In stock SKU: 102-430 Categories: , Tags: ,
View cart

Description

Zbuloni botën e radios në internet . Shijoni mbi 26,000 stacione radio nga e gjithë bota ose dëgjoni audion tuaj nëpërmjet transmetimit BT, Spotify Connect ose Aux-in. Lidhni llogarinë tuaj premium të Spotify nga telefoni, tableti ose kompjuteri juaj me radion nëpërmjet Spotify Connect dhe luani listat e luajtjes dhe albumet tuaja në radio. Radioja dixhitale Rimini ka gjithashtu një ekran të madh LCD me ngjyra që tregon stacionin e zgjedhur të radios, si dhe programet aktuale, lajmet dhe informacionin e motit, nëse aktivizohet nga transmetuesi. Përfshirë telekomandën.

  • Radio me Internet
  • Teknologji BT
  • Fuqia 50 W
  • Ekran LCD
  • Spotify Connect
  • 3.5mm Jack 
  • Sleep timer
  • Funksion Alarmi
  • Telekomande

You may also like…