Rode Vlogger Kit Universal

15,900 L

Rode Vlogger Kit

Availability: In stock SKU: 58046041 Category:
View cart

Description

Ju duhet të dalloheni nga turma e vlog-ve, transmetimeve të drejtpërdrejta, videove në YouTube dhe postimeve në mediat sociale—dhe mund ta bëni këtë lehtësisht me Rode Vlogger Kit Universal, një paketë e plotë e krijuar posaçërisht për audio dhe video pa probleme, me cilësi të lartë. regjistrim në çdo telefon inteligjent me një portë 3,5 mm.

  • For Vloggers, Streamers & Influencers
  • Shotgun Mic Kit for 3.5mm Smartphones
  • Complete, Portable Recording Solution
  • Shotgun Mic, On-Camera Light & Tripod
  • Phone Holder, Cable, Diffuser & Filters
  • Shock-Absorbing Suspension Mount
  • Furry Windshield Included
  • Cardioid Pattern for Focused Capture
  • Easy-to-Use Mic, Requires No Batteries