Rode Wireless GO II

34,900 L

RODE Wireless GO II

Availability: In stock SKU: 58049010 Category:
View cart

Description

Duke u zgjeruar në Wireless GO origjinal me përditësime që lejojnë shkrepje për dy persona, regjistrim në bord, një gamë shumë të zgjeruar dhe opsione fleksibël të daljes, sistemi i zi Rode Wireless Go II lejon videografët, vloggerët dhe gazetarët celularë me siguri dhe shpejtësi të përfshijnë audio pa tel në konfigurimin e tyre pavarësisht nga niveli i përvojës së tyre ose në cilën pajisje po regjistrojnë.

  • 2-Person Interviews, Vlogs & Podcasts
  • Built-In Omni Mics & 3.5mm Mic Inputs
  • 2 x Mini Clip-On Transmitters/Recorders
  • Records 7 Hours of Uncompressed Audio
  • Easy Setup with No Menus
  • Stereo or Dual-Mono Output Modes
  • 7-Hr Rechargeable Batteries + USB Power
  • Powerful Features/Customization via App
  • USB Audio Interface Functionality
  • Up to 8 Mics on Set / 656′ Range