Fenton RP180 Vintage

Original price was: 21,500 L.Current price is: 18,900 L.

Availability: In stock SKU: 102-184 Categories: , , Tags: , , , ,

Description

Fenton RP180 Vintage i bën të gjitha. Luajtësi “gjithë-në-një” i stilit Nostalgjik do të luajë të gjitha regjistrimet tuaja në sistemin e mahnitshëm të altoparlantëve të integruar. Ky riprodhues regjistrimi është i pajisur me një riprodhues CD, një media player të integruar BT për transmetimin e muzikës me valë dhe një marrës të integruar të radios FM për tu përshtatur në stacionin tuaj të preferuar të radios. Ekrani i vogel i bardhë me ndriçim i shton pamjes dhe ndjesisë vintage të gramafonit. Kjo pamje retro prej druri me pëlhurë gri i jep shtëpisë tuaj një pamje simpatike dhe të viteve ’60

  • Gramafon Retro
  • Gjilpere Qeramike
  • Bokse stereo te integruar
  • Fm Radio
  • Cd Player
  • Transmetim Bluetooth
  • 3 Shpejtesi 33,45,78 RPM
  • Funksion manual ose automatik
  • Luan vinile 7″ 10″ 12″
  • Dalje RCA

You may also like…