Subwoofer Amplifier JBL Club A1000

42,900 L

Availability: In stock SKU: AMPCBA1000 Categories: ,

Description

Performancë solide

Duket sikur është i gdhendur nga një bllok prej çeliku, amplifikatori i nënvuferit mono të JBL Club A1000 mund të mbushë nënvuferin tuaj me deri në 1000 vat RMS. Dizajni i tij i klasit D siguron që fuqia e lartë e amplifikatorit nuk do të jetë një barrë për sistemin elektrik të automjetit tuaj. Paketa përfshin një telekomandë  që ju lejon të kontrolloni nivelin e basit nga sedilja e përparme.

E përputhshme me pothuajse çdo sistem

Hyrjet në nivelin e boksitdhe ndezja e sensorit të sinjalit lejojnë që ky amplifikator të integrohet thjesht në pothuajse çdo sistem, qoftë edhe në atë që përdor radion e fabrikës — JBL përfshin përshtatës kabllosh për t’u kujdesur për atë situatë. Mund të përdorni filtrin me kalim të ulët dhe rritjen e ndryshueshme të basit për të maksimizuar performancën e nënvuferit.

 

  • Amplifikator nënvuferi Mono
    • 600 watts RMS  në 4 ohm
    • 1000 watts RMS në 2 ohm
  • Amplifkator i klasit D