JBL OFFERS

Subwoofer JBL BassPro Go

61,900 L

Projektuar për përvojën më të mirë të zërit

JBL BassPro Go është një subwoofer i krijuar për t’u montuar dhe karikuar lehtësisht në çdo automjet, duke shtuar daljen e bokseve me rreze të plotë në frekuencat më të ulëta, me veçori të shkëputjes së shpejtë për t’u bërë një boks portativ me Bluetooth dhe për ta mbajtur festën në lëvizje. Me kontrolle të përshtatshme dhe të lehta për t’u përdorur brenda ose jashtë automjetit, BassPro Go ju lejon të luani muzikën tuaj pikërisht ashtu siç dëshironi ta dëgjoni. Ai gjithashtu ka një mbulesë të përshtatshme sigurie për të ndihmuar në mbrojtjen e boksit kur përdoret jashtë automjetit dhe ka një vlerësim të çertifikuar IPX5 kundra ujit.

 

Availability: In stock SKU: JBLSUBBPGO Categories: , Tags: ,
View cart

Description

Projektuar për përvojën më të mirë të zërit

JBL BassPro Go është një subwoofer i krijuar për t’u montuar dhe karikuar lehtësisht në çdo automjet, duke shtuar daljen e bokseve me rreze të plotë në frekuencat më të ulëta, me veçori të shkëputjes së shpejtë për t’u bërë një boks portativ me Bluetooth dhe për ta mbajtur festën në lëvizje. Me kontrolle të përshtatshme dhe të lehta për t’u përdorur brenda ose jashtë automjetit, BassPro Go ju lejon të luani muzikën tuaj pikërisht ashtu siç dëshironi ta dëgjoni. Ai gjithashtu ka një mbulesë të përshtatshme sigurie për të ndihmuar në mbrojtjen e boksit kur përdoret jashtë automjetit dhe ka një vlerësim të çertifikuar IPX5 kundra ujit.

  • Fuqia:Peak: 250W RMS , 1000W Peak
  • Frekueca: 34 – 200 Hz
  • Sensitiviteti: 91 dB
  • Bass Boost: 0dB to +6dB në 45Hz
  • Bluetooth versioni 4.2