Subwoofer makine JBL Bass Pro Lite

28,900 L

Availability: In stock SKU: JBLSUBBPLITEGB Categories: ,

Description

Subwooferi më i vogël me fuqi i JBL mund të fshihet në vendet më kompakte dhe të ofrojë performancë të jashtëzakonshme për çdo sistem audio makine. Mundësuar nga një përforcues 100 Watts, BassPro LITE jep bas të saktë dhe të ngushtë që do të prisnit nga JBL, e gjitha kjo ndërkohë që funksionon mirë dhe merr rrymë minimale nga sistemi i karikimit të automjeteve tuaja.

  • Fuqia 100W RMS, 200W peak
  • Crossover Frequency: 50 Hz – 150 Hz
  • Dimensioni : (L x W x H)  (259.6mm x 203.1mm x 65.5mm)