Subwoofer marine JBL Club102

28,900 L

Availability: In stock SKU: JBLMARSUBCB102 Categories: ,

Description

Club Marine Subwoofer janë gati për aventurën tuaj të ardhshme në natyrë. Këta altoparlantë plotësisht të marinizuar jo vetëm që japin tingull JBL, por gjithashtu sigurojnë ndriçim RGB për të gjallëruar tingullin. Të krijuara për t’i bërë ballë diellit, kripës, spërkatjes së detit dhe larjes, ato kanë struktura të mbyllura motorike, shporta një-pjesëshe të derdhur nga polimer rezistente ndaj ultravjollcës, një magnet të mbyllur dhe rrethime gome.

  • Fuqia 300W RMS, 900W peak
  • Sensitivity  89dB
  • Nominal Impedance    4ohm
  • Dimensioni : (250mm)