The Best Of Ray Charles 12″ Vinyl 180gr

3,200 L

Availability: S’ka stok Kategori: , ,


Track List

Side A

  1. I Can’t Stop Loving You
  2. Hit The Road, Jack
  3. Unchained My Heart
  4. But On The Other Hand, Baby
  5. Hide Nor Hair
  6. At The Club
  7. Who You Gonna Love
  8. Don’t Let The Sun Catch You Cryin’
  9. Night Time Is The Right Time
  10. Hallelujah I Love Her So

Side B

  1. Georgia On My Mind
  2. Carry Me Back To Old Virginny
  3. California, Here I come
  4. Basin Street Blues
  5. Alabamy Bound
  6. Together
  7. I Wonder
  8. Drown In My Own Tears
  9. What’d I say Part 1 & 2
  10. I’ve Got a Woman
Sapo keni shtuar këtë produkt në shportë: