Vonyx VH100 Headphones

1,990 L

Availability: In stock SKU: 100-866 Categories: ,
View cart

Description

VH100 është një kufje e rehatshme, e thjeshtë, e shkëlqyer për përdorim në studio dhe për qëllime monitorimi falë përgjigjes së gjerë të frekuencës. Drejtuesit efikasë japin një tingull të gjallë nga basi i thellë deri në lartësitë natyrore. VH100 është ideal për t’u përdorur me tastierën tuaj, në studio ose me PA live.

–  Kufje ne Vesh
–  Deep Bass
–  Jack 3.5 – 6.5 mm
–  Adjustable Headband