Yamaha NS-333 Bookshelf Speakers Black(Pair)

19,900 L

Yamaha NS-333 2-Way Bookshelf

Availability: In stock SKU: WB39530 Categories: ,
View cart

Description

Seti bokseve Yamaha NS-333 mund të funksionojnë si altoparlantë të përparmë dhe të pasëm. Woofer-i i tij me kon PMD 5″ dhe tweeteri me kupolë alumini 1″ vendosin një skenë të shëndoshë që arrin efikasitet mbresëlënës dhe gamë dinamike në çdo hapësirë ​​​​përmasash. Pavarësisht nëse rasti i dëgjimit kërkon një orkestër simfonike ose dramë në fushëbetejë, ky model mund te perdoret ne nje sistem 2.1 ose me shume kanalesh.

Lloji- Bookshelf
Woofer-  13cm PMD cone
Tweeter-  2.5cm aluminium
Fuqia nominale- 60 W
Fuqia Maksimale- 150 W
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)-  200 x 320 x 213 mm