Yamaha NS-555 Floorstanding Speaker Black (Cope)

46,900 L

Yamaha NS-555 Floorstand

Availability: Out of stock SKU: WB39170 Categories: ,

Description

Sistemi i altoparlantëve me 3 drejtime bas-refleks. Seria EF (Forma eliptike) përmban brirë valësh, PMD (Diafragmë Mika me injektim polimer) dhe instalime elektrike të brendshme Monster Cable të cilësisë më të lartë për shijim të plotë të tingullit të filmit dixhital dhe burimeve muzikore, plus kabinete elegante tradicionale Yamaha.

Additional information

Brand

Lloji- Bokse dyshemeje
Woofer-  Dual 16cm
Fuqia Maksimale-  250 W
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)-  222 x 980 x 345 mm