Yamaha NS-777 Floorstanding Speaker Black (Pair)

52,900 L

Yamaha NS-777 Floorstand

Availability: Out of stock SKU: WB38850 Categories: ,

Description

Sistemi i altoparlantëve me 3 drejtime bas-refleks. Seria EF (Forma eliptike) përmban brirë valësh, PMD (Diafragmë Mika me injektim polimer) dhe instalime elektrike të brendshme Monster Cable të cilësisë më të lartë për shijim të plotë të tingullit të filmit dixhital dhe burimeve muzikore, plus kabinete elegante tradicionale Yamaha.

Lloji- Bokse dyshemeje
Woofer-  Dual 20cm
Fuqia Maksimale-  250 W
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 276 x 1,100 x 390 mm