Yamaha NS-BP301 Bookshelf Speaker System

23,900 L

Yamaha NS-BP301 2-Way Bookshelf

Availability: In stock SKU: 4957812591744 Categories: ,
View cart

Description

Yamaha NS-BP301 u krijua posaçërisht për të nxjerrë në mënyrë optimale bukurinë e burimeve muzikore. Përdorimi i të njëjtit material diafragmë si altoparlantët e nivelit të lartë të serisë Soavo të Yamaha, dhe rregullimi i imët që i jep përparësi ndjenjës luksoze tre-dimensionale të hapësirës, ​​u siguron këtyre altoparlantëve ndjenjë të shkëlqyer stereoskopike dhe lokalizim të tingullit për kënaqësi optimale muzikore – të fokusuar në rezolucion të lartë dhe audio me teksturë të dendur të rangut të mesëm, duke riprodhuar me saktësi fushën e zërit me thellësi të mahnitshme.

Lloji- Bookshelf

Fuqia Maksimale-  110 W

Impedance-  6 Ohms

Dimensionet (W x H x D)-  176 x 310 x 297 mm