Boks Yamaha NS-C444 Black

22,900 L

Yamaha NS-C444 Centre

Availability: In stock SKU: WB39870 Categories: ,

Description

Sistemi i altoparlantëve të kanalit të qendrës NS-C444 me dy drejtime me dy vufere. Seria EF (Forma eliptike) përmban brirë valësh, PMD (Diafragmë Mika me injektim polimer) dhe instalime elektrike të brendshme Monster Cable të cilësisë më të lartë për shijim të plotë të tingullit të filmit dixhital dhe burimeve muzikore, plus kabinete elegante tradicionale Yamaha.

Lloji- Boks Qendror
Fuqia Maksimale- 250 W
Woofer-Dual 13 Cm
Impedance- 6 Ohms
Dimensionet (W x H x D)- 514 x 190 x 213 mm