Yamaha SPM-K30

7,500 L

Wall Mount Bracket for the Yamaha Digital Sound Projectors.

Përshkrim

Eshte menyra me e mire dhe me efikase per te varur projektuesin tuaj Yamaha.

Usable ProductsYSP-5100, YSP-4100, YSP-4000; YSP-3000; YSP-900; YSP-800
Weight3.5 lbs;1.6kg
Sapo keni shtuar këtë produkt në shportë: